Contact maken met je ongeboren kind tijdens je zwangerschap
 

Wat kan je je hierbij voorstellen. Iedere moeder voelt wel contact met het ongeboren kind. De één al vrij snel en de ander pas na een aantal maanden. Je voelt je kind groeien in je buik. De eerste echo wordt gemaakt, je ziet het hartje kloppen op de monitor maar wat je nog niet voelen kan.
Maar wat kan zo’n prachtig wezentje, dat voor jou gekozen heeft, al voelen, horen, ruiken of proeven?  
Een ongeboren kindje voelt het als jij als moeder niet lekker in je vel zit of ergens van schrikt of boos bent of verdrietig over bent.

E
n je denkt nu misschien dat moet ik dan maar niet meer zijn, maar juist niet je moet vooral je zelf blijven. Het heeft voor jou gekozen in alle hoedanigheid om wie je bent, en niet om je anders voor te doen dan wie je bent. Je kan je er wel bewust van worden dat je kind dit alles kan ervaren. En als  je een emotie hebt gehad kun je je even terug trekken en de rust zoeken in jezelf en als je die innerlijke rust gevonden hebt kun je  contact te maken met je kindje en tegen hem praten maar vanuit je hart. En kun je uitleggen wat er gebeurd is en dat het niets te maken heeft met hem/haar.

W
e weten dat roken en alcohol slecht is voor je ongeboren kindje. Dat is bewezen maar moeten we ook eerst bewijs hebben om te weten dat ons gevoel onze intuďtie ieders eigen waarheid is en dat een ieder van ons zijn of haar eigen waarheid in zich heeft.

Ik
vind het een verrijking om er bij te mogen zijn bij moeders die in ”Essentie” de dialoog, het ziele contact aangaan met het kind wat groeit in hun buik. Wat is er nu mooier om al zo vroeg wezenlijk contact te maken met het kind dat jou heeft uitgekozen en jij de kans hebt gegeven om weer een nieuw leven aan te kunnen gaan.
Het is zo mooi om zo vroeg al contact te maken met je kind zodat je niet hoeft te wachten tot de negen maanden voorbij zijn en je misschien ook anders je zwangerschap door maakt door deze ervaring.

W
aarom heeft hij of zij nu juist jou uitgekozen om zijn leven om aarde te leven? En juist jouw gezin waarin hij in terecht wil komen?
Dit kind heeft jou en je partner en eventueel broertjes of zusjes én de omgeving uitgekozen omdat hij/zij bij jullie die lessen kan leren die hij nodig heeft om te groeien in zijn bewustzijn.
Hij spiegelt jou (en jullie) de dingen waar jullie nog in te leren hebben en van kunnen leren. Maar jullie spiegelen hem ook weer waar híj van leren kan.

A
ls je benieuwd bent hoe andere aanstaande moeders de ervaringen hebben beleefd kunt u verder lezen onder ‘Verhalen van’.

 

Klik hier om naar deze  site te gaan